štvrtok 29. mája 2014

Google Reklamy Nakupy

Nový program od spolocnosti Google 

Je pre e-shopy ktore chcu propagovat svoje produkty v sieti Google. Kedykolvek uzivatel vyhladavaca Google.sk zada dotaz ktory je relevantny k nejakej polozke v ucte Google Reklamy Nakupy automaticky sa zobrazia dane produkty vo vyhladavani aj s obrazkom s cenou a nazvom. Tato forma reklamy umozni obchodnikom reklamovat na Google.sk celu radu svojich produktov. Zobrazenie produktov je samozrejme zadarmo, zadavatel reklamy plati az pri kliknuti na dany produkt, po kliknuti bude zakaznik presmerovany do vaseho e-shopu.

Platíte iba za výsledky


To znamena, ze platite az v momente ked niekto klikne na vas produkt a tym padom pride na vas web.

Čo k tomu potrebujete


K zalozeniu reklamy s produktovymi informaciami je potrebny ucet Adwords a ucet Merchant Center tu je prievodca v ceskom jazyku: https://support.google.com/adwords/answer/2454022?hl=cs

Ak mate produkt, ktory chcete spopagovat a je to nieco co by ludia chceli (budu na neho klikat), tak je to dobra moznost ako priviest novych zakaznikov do vaseho e-shopu. Je tu moznost ako prevalcovat konkurenciu, hlavne pre nove e-shopy.

Moj tip: Predavate sedacky, dajte si zalezat aby fotka predavala, to je zaklad predaja cez internet. Zalozte si konto na Google Reklamy Nakupy, ak ho este nemate a urobte ponuku ktora sa neodmieta. To znamena dajte taku cenu, ktora zaujme. Nemusite cakat dlho a ludia sa k vam prekliknu.

Viac informacii sa docitate priamo na stranke Google Reklamy Nakupy

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára